Ontwerp, aanleg, onderhoud, bestrating...
Bij ons bent u aan het juiste adres!
Gespecialiseerd in boomverzoring
op eenzame hoogte!
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem Contact op

Welkom bij Mullenders Hoveniers

Welkom op de website van Mark Mullenders Hoveniersbedrijf, Voor kwaliteit en vakmanschap!

Sinds 1 april 2004 is Mullenders Hoveniersbedrijf een bloeiende onderneming met vele specialiteiten; waarin ervaring in het groen borg staat voor deskundigheid en betrouwbaarheid. Uw verlangens op het gebied van uitvoering en onderhoud bekijken we grondig en werken we uit in concrete plannen, offertes en planningen. We schuwen uitdagingen niet met onze kennis en ervaring kunnen wij u breed en effectief van dienst zijn!

Diensten

ic_shovel

Aanleg

Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een prijsopgave voor de werkzaamheden. Hierin staan alle materialen en kosten in omschreven. Wij maken een offerte op maat, dit verschilt van tuin tot tuin; het hele plan van A tot Z.

Uw tuin, onze zorg!

ic_mower

Onderhoud

Wij verzorgen het onderhoud van uw groene parel. Of het nu een particuliere tuin betreft, een groenvoorziening rondom een bedrijfspand of instelling, alles wordt vakkundig onder handen genomen door onze ervaren medewerkers. Wij bieden ook  onderhoudscontracten aan, zodat uw tuin of groenvoorziening er altijd netjes en verzorgt uitziet.

ic_vibration_plate

Bestrating

Voor een nieuwe (sier)bestrating kunt u ook bij ons terecht. Kwaliteit en precisie staan hierbij hoog in het vaandel. Doordat we samenwerken met diverse leveranciers kunnen we bijna elke steensoort leveren. Van cobblestone tot hardsteen, alles is mogelijk. Uiteraard verzorgen wij ook het bijbehorende grondwerk. Dit om het geheel tot een mooi resultaat te brengen.

ic_saw

Boomverzorging

Een specialiteit binnen ons bedrijf is het vakkundig snoeien van bomen, met respect voor het model van de boom. Snoeien doen we door middel van een hoogwerker of al klimmend in de boom zelf. Vooraf wordt met u besproken over het gewenste eindresultaat. Voor hoogte en breedte deinzen wij niet terug. Deze klus wordt altijd uitgevoerd met gespecialiseerde en gecertificeerde uitrusting. Eventueel kan het snoeiafval ter plekke gesnipperd worden of we voeren het direct af.